Over ons

Hallo! Wij zijn Goort (27) en Nadia (26), wonen in Noord-Brabant en zijn beiden fulltime werkzaam in de financiële dienstverlening. Wij identificeren ons echter als avonturiers en reizigers die steeds weer op zoek zijn naar nieuwe belevingen, levenslessen en ervaringen.

Travel Family Gran Canaria
Travel Family Gran Canaria

Hoe het allemaal begon

Wij leerden elkaar in de zomer van 2011 op -hoe kan het ook anders- vakantie kennen. Twee tieners die in de laatste fase van de middelbare school de vrijheid proefden. Ultieme vrijheid betekende toen een week met vrienden op de camping in Renesse, circa 50 kilometer van waar we opgroeiden. Een vakantie waarna er nog vele samen zouden gaan volgen.

Travel Family

Twee jaar later verhuizen we samen vanuit Zeeland naar het mooie en gezellig Noord-Brabant, voor onze (internationale) bedrijfseconomische studie aan de Universiteit van Tilburg. Op dat moment al vastberaden om samen de wereld te gaan veroveren. In het derde jaar van onze studie, krijgen we een geweldige kans; een half jaar in het buitenland studeren. Direct wisten we dat we voor een land en cultuur wilden kiezen, welke zo ver mogelijk van wat voor ons bekend was af stond. Onze keuze viel op het turbulente Hong Kong.

Hong Kong

Niet veel later vertrokken we als 21- en 20-jarige voor een half jaar naar de andere kant van de wereld; op avontuur! Samen wonen in deze wereldstad was een geweldige ervaring, zo woonden we in een lokale wijk op een kamer van slechts 6 vierkante meter in huis bij een vriendelijke maar onbekende oudere vrouw. Onze lange dagen op de universiteit in Hong Kong wisselden we af met ontsnappingen naar al het moois en vreemds dat Azië te bieden heeft. Zo reisden we onder andere weken door China, Thailand, en Vietnam.
Travel Family Thailand
Travel Family Hong Kong
Travel Family Hong Kong
Travel Family Taipei
Travel Family Thailand

Na terugkomst in Nederland grepen we steeds elke mogelijkheid aan om op reis te gaan naar nog onbekende plaatsen, van korte citytrips tot maanden lang rondreizen. Zo bezochten we onder andere meerdere landen in Europa, en maakten we een rondreis van 5 weken door de Verenigde Staten van Amerika. Ook gingen we voor een maand naar Panama om daar vrijwilligerswerk te doen.

Fulltime werken

Na het afronden van onze studies, begon een nieuwe periode in ons leven. We vonden allebei een fulltime baan in de financiële dienstverlening en ruilden ons appartement om voor een nieuwbouwhuis. Ook planden we onze droombruiloft in 2020, welke door COVID-19 jammer genoeg uitgesteld moest worden naar 2021, inclusief een romantische huwelijksreis naar Cuba.

Ondanks dat we minder vrije tijd hebben dan tijdens onze studententijd is reizen onze grootste passie gebleven, en vinden we steeds manieren om zo vaak mogelijk nieuwe delen van de wereld te ontdekken. Wij hebben er bewust voor gekozen om onze fulltime carrière in de financiële dienstverlening alsmede ons huishouden juist te combineren met reizen. De afwisseling, spanning en energie die dit ons geeft houdt ons in evenwicht en maakt ons succesvoller in onze carrière en het leven dat we nastreven!

Travel Family

Met Travel Family willen wij juist al die (fulltime) werkende mensen, zoals jij en wij, inspireren en enthousiasmeren om op (ontdekkings)reis te gaan! Of het nu een city-trip in Europa is, of een rondreis door verre continenten, memorabele ervaringen vind je overal!

Tijdens onze reizen hebben we ervaren hoe belangrijk en leuk het maken en vastleggen van herinneringen is. Echter, nog veel leuker is om al deze herinneringen te kunnen delen met vrienden, familie of geliefden. Middels ons Travel Family platform richten we onze passie en reisadviezen daarom niet alleen op backpackers en wereldreizigers, maar juist ook op families en gezinnen. Je vind daarom naast reisgidsen, adviezen en ervaringen zelfs informatie over reizen met minder/andersvaliden terug in een aantal van onze blogs!

Travel Family Florida
Travel Family Abu Dhabi
Travel Family Serfaus
Travel Family Praag
Travel Family Marrakech
Travel Family Rome

Kortom, middels Travel Family delen we onze ervaringen en adviezen zodat ook jij op reis kunt gaan en al het moois van onze prachtige wereld kunt ervaren!

Dit mag je niet missen!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste aanbiedingen, reisgidsen, reviews, tips & tricks in je inbox.