Over ons

Hallo, wij zijn Goort en Nadia, en zijn allebei gek op reizen.

Tijdens onze studie vertrokken we als 21- en 20-jarig voor een half jaar naar de andere kant van de wereld om te studeren in Hong Kong. Samen wonen in deze wereldstad was een geweldige ervaring, zo woonden we in een lokale wijk op een kamer van slechts 6 vierkante meter in huis bij een vriendelijke maar onbekende oudere vrouw. Onze lange dagen op de universiteit in Hong Kong wisselden we af met ontsnappingen naar al het moois en vreemds dat Azië te bieden heeft. Zo reisden we onder andere weken door Taiwan,  China, Thailand, en Vietnam.

Travel Family Thailand
Travel Family Hong Kong
Travel Family Hong Kong
Travel Family Taipei
Travel Family Thailand

Na terugkomst in Nederland grepen we steeds elke mogelijkheid aan om op reis te gaan naar nog onbekende plaatsen, van korte citytrips tot maanden lang rondreizen. Zo bezochten we onder andere meerdere landen in Europa, en maakten we een rondreis van 5 weken door de Verenigde Staten van Amerika. Ook gingen we voor een maand naar Panama om daar vrijwilligerswerk te doen, stonden we met New Years Eve op Times Square, reisden we naar Bonaire, Curacao en Aruba voor onze huwelijksreis, en maakten we een prachtige rondreis door Jordanië. 

Travel Family

Met Travel Family willen wij juist al die (fulltime) werkende mensen, zoals jij en wij, inspireren en enthousiasmeren om op (ontdekkings)reis te gaan! Of het nu een city-trip in Europa is, of een rondreis door verre continenten, memorabele ervaringen vind je overal!

Tijdens onze reizen hebben we ervaren hoe belangrijk en leuk het maken en vastleggen van herinneringen is. Echter, nog veel leuker is om al deze herinneringen te kunnen delen met vrienden, familie of geliefden. Middels ons Travel Family platform richten we onze passie en reisadviezen daarom niet alleen op backpackers en wereldreizigers, maar juist ook op families en gezinnen. Je vind daarom naast reisgidsen, adviezen en ervaringen zelfs informatie over reizen met minder/andersvaliden terug in een aantal van onze blogs!

Travel Family Florida
Travel Family Abu Dhabi
Travel Family Serfaus
Travel Family Praag
Travel Family Marrakech
Travel Family Rome

Toen de coronapandemie helaas zijn intrede deed werd reizen veelal onmogelijk. Om toch de sfeer van het reizen en ontdekken aan te bieden ontwikkelden wij online escaperooms met als thema reizen. Zo kan men ook vanuit huis (samen) het avontuur aangaan en zichzelf even in een buitenlands avontuur wanen.

Nu reizen weer mogelijk is ontvangen wij via ons reisblog in toenemende mate ook vragen over reisproducten. Wat is de beste backpack? Hoe kan ik het beste sieraden vervoeren? Welke camera maakt prachtige foto’s maar is toch compact en lichtgewicht? En zo nog veel meer.

Om de reis-enthousiasteling beter te kunnen bedienen, bieden we sinds 2022 ook zelf reisproducten aan via onze webshop. Eerlijke en kwalitatieve producten waar wij 100% achter staan. Via onze webshop bieden wij een snel groeiend en gevarieerd assortiment aan welke steeds wordt geüpdatet met de nieuwste trendy en innovatieve producten. Alle producten zijn van Europese kwaliteit en worden vanuit Nederland geleverd. Met onze producten ga je zorgeloos prachtige ervaringen tegemoet.

Kortom, via het Travel Family platform delen we onze ervaringen, adviezen en producten zodat ook jij op reis kunt gaan en al het moois van onze prachtige wereld kunt ervaren!

Dit mag je niet missen!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste aanbiedingen, reisgidsen, reviews, tips & tricks in je inbox.